Casco biztosítás

A saját gépjárművének védelme. A saját károkat és az ismeretlenek által okozott károkat téríti meg a gépjárművében.

Életbiztosítás

Az életbiztosításoknak több fajtája létezik. A célok és a kockázatok ismeretében egyénre szabhatóak az Ön igényeinek megfelelően.

KGFB

A harmadik személynek okozott károk megtérítésére szolgál.

Lakásbiztosítás

A lakásbiztosítás keretében biztosíthatja családiházát, nyaralóját, lakást és a hétvégi házát

Utasbiztosítás

Külföldre utazás előtt ne feledkezzen meg az utasbizosítás megkötéséről. A szerződés baleset, betegség és poggyászkár megtérítésére szolgál.

Függetlenség – középpontban az ügyfél!

Független biztosítási alkuszként több, kizárólag multinacionális háttérrel rendelkező biztosító termékpalettáját kínáljuk. Leendő ügyfeleink megbízásából járunk el, közreműködünk a megfelelő fedezet kialakításában, folyamatosan nyomon követjük és menedzseljük ügyfeleink kockázatait, valamint aktívan közreműködünk a kárrendezésben is. Ügyfeleinknek lehetősége van általunk a piacon elérhető szolgáltatások megismerésére, szakértőink segítséget nyújtanak az igényekhez igazodó megoldás kiválasztásában.

A nálunk megtalálható biztosítások:

  • Életbiztosítások
  • Biztosítások befektetéssel: Forintban vagy már euróban is azon ügyfeleink számára, akiknek hangsúlyos szempont egy jól befektetett megtakarítás, vagy egy összegű befektetés, megfelelő biztosítás mellett.
  • Hagyományos életbiztosítások: Ezekkel a biztosításokkal segítséget kaphat gyermeke jövője, családja vagy önmaga anyagi biztonságának megteremtéséhez.
  • Nyugdíjbiztosítások: Nyugdíjbiztosításainkkal könnyebbé válhatnak napjai az ezüst években. Az előtakarékossággal segítheti felkészülését ezen időszak nagyobb anyagi biztonságára, miközben jelentős adókedvezményt vehet igénybe és folyamatos életbiztosítási védelemben is részesül.
  • Hitelfedezeti életbiztosítások: A banki hitelek fedezeteként szolgáló életbiztosítási programjaink biztosítási védelemmel megoldást kínálhatnak a biztosított halála miatt ellehetetlenülő hitel-visszafizetésre.
  • Kockázati életbiztosítások: A fő kereső elvesztésekor a családnak – az érzelmi válságon túl – az anyagi problémákkal is szembe kell néznie. Szeretteinek anyagi biztonságáról gondoskodhat tisztán kockázati védelmet nyújtó biztosításainkkal.
  • Lakásbiztosítás: Sokunknak az otthonunk egyik legnagyobb értékünk. Fáradságos munkával gyűjtöttünk rá hosszú éveken át. Ne csak élvezzük, óvjuk is azt! Vajon nem lenne nyugodtabb érzés, ha tudná, hogy egy esetleges kár esetén valaki leveszi az anyagi terhet a válláról?
  • Kötelező biztosítás
  • CASCO biztosítás
  • Utasbiztosítás – Síbiztosítás: Egy váratlan baleset, betegség vagy poggyászelvesztés sok kiadással és bosszúsággal járhat Önnek külföldön, utasbiztosítás hiányában. Javasoljuk, hogy ne bízza a véletlenre! Ha már napi pár száz forintért felkészülhet a kellemetlen esetekre, miért ne tenné?
  • Kisállat-biztosítás: Négylábú családtagjaink egyaránt jelentik számunkra a szeretetet, hűséget, társaságot és védelmet. Az Ön kutyája vagy macskája azonban ugyanúgy elkaphat betegségeket, és történhetnek vele balesetek, mint Önnel. Mi segítünk, hogy váratlan helyzetben ne kelljen fájdalmas döntést meghoznia. Ne anyagi körülményein múljon kedvence felépülése!
  • Vállalati biztosítások
  • Vagyon és felelősségbiztosítások: Egy élet munkája veszhet el megfelelő biztosítások nélkül. A család biztos megélhetését jelentő vállalkozások számára egyedileg kialakított védelem stabilitást ad minden cég számára.
  • Technikai biztosítások: Kibővített, szélesebb körű kockázatok lefedését szolgálja a vállalkozás termelőeszközei számára.
  • Építés- és szerelésbiztosítás: A sikeres növekedéssel együtt jár a vállalkozás infrastruktúrális fejlesztése. Már az első kapavágástól biztosítható, hogy az esetleges, kiszámíthatatlan események ne álljanak a megvalósítás útjában.
  • Csoportos élet- és balesetbiztosítások: A dolgozók védelme a vállalkozás védelme. A csoportos élet és balesetbiztosítások munkaerő megtartó szerepük mellett jelentős terhektől mentheti meg a vállalkozást egy káresemény bekövetkezésekor.

CIG Pannónia Biztosító

Címünk: 1033 Budapest, Flórián tér 1.

Generali Biztosító Zrt.

Címünk: 1066 Budapest Teréz krt 42-44

AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt.

Címünk: 1091 Budapest, Üllői út 1.

Allianz Hungária Biztosító Zrt.

Címünk: 1087 Budapest Könyves Kálmán

Union Biztosító Zrt.

Címünk: 1082 Budapest, Baross u. 1.

Uniqua Biztosító Zrt.

Címünk: 1134 Budapest Róbert Károly krt. 70-74

Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe

Címünk: 1139 Budapest, Váci út 99.

Groupama Biztosító Zrt.

Címünk: 1146 Budapest Erzsébet királyné u.1/c

SIGNAL Biztosító Zrt.

Címünk: 1123 Budapest, Alkotás u. 50.

Európai Utazási Biztosító Zrt.

Címünk: 1132 Budapest Váci út 36-38.

Wáberer biztosító

Címünk: 1121 Budapest Szállító út 4.

Mapfre-asistencia

Címünk: 1041 Budapest, István út 16.

Kapcsolat

Investiz Űrlap

Amennyiben kérdése merülne fel, és fel akarja venni társaságunkkal a kapcsolatot, töltse ki a kapcsolati űrlapot, hogy kollegáink mielőbb visszahívhassák. Nálunk adatai a hatályos üzletszabályzatunknak megfelelően biztonságban vannak. Az adatlapon megadott adatokat csak és kizárólag kapcsolatfelvétel céljából őrizzük meg. Hatályos üzletszabályzatunkról ide kattintva tájékozódhat.