Életbiztosítás

Az életbiztosításoknak több fajtája létezik. A célok és a kockázatok ismeretében egyénre szabhatóak az Ön igényeinek megfelelően.
Az életbiztosítási módozatokból a biztosítók rendkívül széles és folyamatosan bővülő termékskálával rendelkeznek.

Életbiztosítási szerződés alapján a biztosító kötelezettséget vállal arra, hogy a szerződő díjfizetése ellenében valamilyen a biztosított életével kapcsolatos esemény bekövetkezése esetén a szerződésben rögzített szolgáltatásokat nyújtja. Ez az esemény lehet a biztosított halála, vagy egy adott időpont életben elérése, megélése.

Megkülönböztetünk kockázati, elérési, vegyes, kötött időpontú, és úgynevezett unit-linked típusú (befektetéshez kötött) életbiztosításokat.

Az életbiztosításokat elsősorban hosszútávú (5-30 éves) befektetésnek ajánljuk. Ezen időszak alatt a rendszeres befizetésekből és azok hozamaiból jelentős összeg képződhet, ezért kiválóan megfelelnek például nyugdíj előtakarékosság céljára is.

Az életbiztosítás a szerződő és biztosító megállapodása, melyben a biztosító kötelezettséget vállal, hogy a szerződő díjfizetése ellenében valamilyen, a biztosított életében létével kapcsolatos esemény bekövetkezte esetén a szerződésben rögzített szolgáltatást nyújtja.

Kapcsolat

Investiz Űrlap

Amennyiben kérdése merülne fel, és fel akarja venni társaságunkkal a kapcsolatot, töltse ki a kapcsolati űrlapot, hogy kollegáink mielőbb visszahívhassák. Nálunk adatai a hatályos üzletszabályzatunknak megfelelően biztonságban vannak. Az adatlapon megadott adatokat csak és kizárólag kapcsolatfelvétel céljából őrizzük meg. Hatályos üzletszabályzatunkról ide kattintva tájékozódhat.