Utasbiztosítás

Külföldre utazás előtt ne feledkezzen meg az utasbizosítás megkötéséről. A szerződés baleset, betegség és poggyászkár megtérítésére szolgál.

Amikor külföldre készülünk, kellemes és zavartalan útra számítunk.
Azonban történhetnek előre nem látható események, melyek beárnyékolják pihenésünket, és arra kényszerítenek, hogy mással foglalkozzunk, mint amivel eredetileg szerettünk volna.

Ilyen esetekre nyújt védelmet az utazásbiztosítás. Hogyan?

Az utazásbiztosítást az utazás megkezdésének napjától a hazaérkezés napjáig kötjük. Csakúgy, mint több más biztosításnál, többféle biztosítási összeg közül választhat, az igényeinek és a pénztárcájának megfelelően.

Az utazásbiztosítás a választott biztosítási összeg erejéig – többek között – az alábbi szolgáltatásokat nyújtja:

  • a külföldön felmerülő orvosi költségek megtérítése baleset és betegség esetén,
  • balesetbiztosítási szolgáltatások,
  • poggyászbiztosítás és útiokmányok pótlása,
  • jogvédelemi segélynyújtások,
  • poggyászkésedelem,
  • betegszállítási költségek térítése.

Ha bármilyen, előre nem látott esemény (baleset, betegség, stb.) bekövetkezik, nem kell mást tenni, mint a biztosítási kötvényen szereplő telefonszám alapján a biztosítótársaság magyar nyelvű diszpécsereivel felvenni a kapcsolatot. Biztosító segélynyújtó partnere azonnal felveszi a kapcsolatot a helyi orvosokkal és megszervezi az egészségügyi ellátást.

Kapcsolat

Investiz Űrlap

Amennyiben kérdése merülne fel, és fel akarja venni társaságunkkal a kapcsolatot, töltse ki a kapcsolati űrlapot, hogy kollegáink mielőbb visszahívhassák. Nálunk adatai a hatályos üzletszabályzatunknak megfelelően biztonságban vannak. Az adatlapon megadott adatokat csak és kizárólag kapcsolatfelvétel céljából őrizzük meg. Hatályos üzletszabályzatunkról ide kattintva tájékozódhat.